TRAŽILI MU DA VRATI PARE

Mujović prijavio prijetnje: "Mozak ću ti sinu prosuti"

Iz porodice Mujović večeras su “Vijestima” rekli da ne znaju kako se i zbog čega ime Mađa Petrovića našlo u prijavi. Oni tvrde da Veselin Mujović njega nije pominjao, jer su “dugogodišnji prijatelji”
110 pregleda 21 komentar(a)
Veselin Mujović, Foto: Savo Prelević
Veselin Mujović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.05.2016. 19:54h

Podgoričanin Veselin Mujović, priveden je danas osnovnom tužiocu Nikoli Boričiću, ali ne kao osumnjičeni već zbog prijetnji koje su on i njegov sin dobili od, kako tvrde, prijatelja Budvanina Miloša Marovića.

Njihovo saslušanje je odgođeno za idući petak, na zahtjev Mujovića koji se nije osjećao dobro da bi ponovio i dopunio pisanu prijavu.

Prema saznanjima TV "Vijesti", Mujović je zatvorskoj policiji prijavio da mu je tokom šetnje prijetnje uputio pritvorenik Branislav Ivanović. Tom prilikom mu je rekao da će mu platiti, ali Mujović u prijavi nije naveo koje sve tačno prijetnje su mu upućene, uz objašnjenje da mu je svašta rekao. Dodao je i da mu je tom prilikom Ivanović tražio da mu vrati pare, a Mujović je napismeno objasnio da nikada nije imao sa njim poslovnu saradnju te da mu samim tim nije ni dužan novac.

Prijetnje je odlučio da prijavi nakon što je, navodi se u prijavi, iz straha za život njegovog sina Dražena, jer mu je Ivanović tom prilikom kazao da će mu prosuti mozak, preko izvjesnog Mađa Petrovića. Dodao je još i da njegov sin Dražen ima prijeteće SMS poruke koje je dobijao od Petrovića. To je bio razlog da se pred tužiocem danas pojavi i Dražen Mujović, ali i njegovo saslušanje odgođeno je za idući petak.

Iz porodice Mujović večeras su “Vijestima” rekli da ne znaju kako se i zbog čega ime Mađa Petrovića našlo u prijavi. Oni tvrde da Veselin Mujović njega nije pominjao, jer su “dugogodišnji prijatelji”.

TV "Vijesti" pouzdano saznaje da je Mujović prijavu koju je podnio završio sa tvrdnjama da su Petrović i Ivanović prijatelji Budvanina Miloša Marovića, sina Svetozara Marovića, te da vjeruje da to ima neke veze sa njim.

Pritvorenik Ivanović, kako saznaje TV "Vijesti", pred nadležnima u zatvoru negirao je tvrdnje Mujovića ističući da mu nikada nije prijetio. Saznajemo i da će tužilac Boričić, tek nakon što bude obavio saslušanje Mujovića donijeti odluku o tome da li ima osnova za pokretanje postupka.

Veselin Mujović uhapšen je u policijskoj akciji Hobotnica. Naredbom o sprovođenju istrage tereti se da je 890.000 eura uzeo od Svetozara Marovića kako bi, navodno, kod specijalnog tužilaštva, izdejstvovao što bolji položaj za članove njegove porodice, u istragama koje su pokrenute protiv njih zbog višemilionskih malverzacija počinjenih u Budvi. Mujović od početka negira da je uzeo novac od Marovića.

Preporučujemo za Vas