"Kud puklo da puklo": Marko lažira glasačke listiće i obavještava da je na biralištu postavljena bomba

Mate evakuiše zatečene birače, a Barbara sumnja u istinitost dojave. Nakon Mile i Svete, na mjesto događaja stiže i Marko koji tvrdi da je stručnjak za razminiranje
148 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Kud puklo da puklo, Foto: Printscreen
Ažurirano: 27.05.2016. 13:02h

Na suočavanju Barbara iznevjeri Marka: kada on krene vrijeđati Darija, Barbara se ograđuje, tvrdeći da je Marko primitivac. Marko poludi i na taj način minira poziciju. Nakon suočavanja, rezultati pokazuju da su Dario i Barbara izjednačeni.

Na dan izbora, tenzije između suprotstavljenih strana sve više rastu. I dok se na biralištu sukobljavaju Barbara i Miranda, Marko lažira glasačke listiće sa svojim imenom i javlja Mati da je na biralištu postavljena bomba.

Mate evakuiše zatečene birače, a Barbara sumnja u istinitost dojave. Nakon Mile i Svete, na mjesto događaja stiže i Marko koji tvrdi da je stručnjak za razminiranje.

Uprkos Matinoj zabrani, odlazi u Odbor. No, ostali ga slijede te Marko ne uspijeva realizovati svoj plan: Mate i Barbara ga uhvate u podmetanju lažnih listića. Mate ga vodi u kućni pritvor, a Katarina poludi zbog nove spletke svog oca.

Prema izlaznim anketama, Dario i Barbara su izjednačeni. I dok Barbara šalje Slavu da obiđe evakuisane glasače i omogući im da glasuju od kuće, Miranda ništa ne prepušta slučaju: prati Slavu i njegove listiće zamijeni lažnim za Darija.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: