Medicinari u Ulcinju

Organizator Kongresa je NVO Udruženje zdravstvenih radnika Crne Gore dok je generalni pokrovitelj Republički fond zdravstvenog osiguranja
0 komentar(a)
Hotel Belvi, Foto: Samir Adrović
Hotel Belvi, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 26.05.2016. 16:21h

U hotelu Belvi na Velikoj plaži u Ulcinju danas je počeo prvi kongres zdravstvenih radnika, na kome učestvuje oko 150 medicinara iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Tokom trodnevnog skupa, sa motom "Uvijek novo - uvijek iskustvo, biće održani okrugli stolovi, prezentacije i diskusije na različite teme iz oblasti zdravstva. Kako je najavljeno, biće predstavljeno oko 150 radova iz različitih oblasti medicine sa dominantnom plenarnom tematikom „Više lica jednog fenomena - komunikacije i konflikti u zdravstvenom timu“, koju će prezentirati Radmila Nešić,predsjednica Saveza zdravstvenih radnika Srbije.

"Pojedincima koji su se istakli u radu, od Saveza Zdravstvenih radnika na Kongresu ove godine, biće uručena Srebrna povelja. Nagradu su zaslužili Ranko Stijović iz Specijalne bolnice Risan, Stanica Rašković iz Doma zdravlja Budva i Dejan Malović iz Centra za radiološku nauku KCCG" saopšteno je iz NVO Asocijacija zdravstvenih radnika Crne Gore i HTP Ulcinjska rivijera.

Organizator Kongresa je NVO Udruženje zdravstvenih radnika Crne Gore dok je generalni pokrovitelj Republički fond zdravstvenog osiguranja.

Bonus video: