Pogledajte priču sa ledenog kontinenta

Akcija „Očistimo Crnu Goru za 1 dan“ počinje u petak 27. maja u 9h u svim opštinama u Crnoj Gori. Cilj "Lets do it" kampanje je podsticanje svih građana Crne Gore, bez obzira na godine i posao koji obavljaju, i bez obzira na porijeklo i različite pripadnosti, na aktivnije učešće u životu svoje zajednice. Kakav je odziv Podgoričana provjeriće reporteri Boja jutra.
0 komentar(a)
Dragan Jovovic, Foto: Privatna arhiva
Dragan Jovovic, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 26.05.2016. 12:16h

U Bojama jutra na TV Vijesti u petak 27. maja pogledajte priču o prvom čovjeku sa Balkana, Draganu Jovoviću, koji je uspio da na skijama stigne do Južnog pola. Osvajanje Južnog pola spada u najekstremnije ekspedicije i veoma mali broj avanturista je uspio da stigne do najjužnije tačke Antartika i naše planete. Draganu Jovoviću je to uspjelo 2012.

Podgorička Gimnazija od septembra primjenjivaće novi koncept nastave. O kakvim i kolikim promjenama je riječ, šta će novi program rada donijeti učenicima u Bojama jutra objasniće direktorica Gimnazije "Slobodan Škerović", Zoja Bojanić Lalović.

Akcija „Očistimo Crnu Goru za 1 dan“ počinje u petak 27. maja u 9h u svim opštinama u Crnoj Gori. Cilj Lets do it kampanje je podsticanje svih građana Crne Gore, bez obzira na godine i posao koji obavljaju, i bez obzira na porijeklo i različite pripadnosti, na aktivnije učešće u životu svoje zajednice. Kakav je odziv Podgoričana provjeriće reporteri Boja jutra.

Jubilarno, 10 međunarodno takmičenje za klasičnu gitaru ,,Montenegro International Guitar Competition“ održava se od 27. do 29. maja pod nazivom “Get Ready For The MIGC”. Takmičenje je nastalo 2006. godine pod okriljem Nikšić guitar festival-a, i pokroviteljstvom Opštine Nikšić, i u narednih 10 godina profilisalo se kao značajna umjetničko-stručna, međunarodna manifestacija, sa ciljem da promoviše najviša dostignuća u savremenom izvođaštvu za klasičnu gitaru. Detaljnije u Bojama jutra.

Knjižara Karver uz podršku Ministarstva kulture Crne Gore, i u saradnji sa Centrima za kulturu i srednjim školama u Kolašinu, Beranama i Mojkovcu, organizuje program Danilo Kiš - Život, literatura, večeras u 20h u Kolašinu, sjutra u 11h u Beranama i u nedJelju u 19h u Mojkovcu. Program je namijenjen učenicima srednjih škola i građanima Kolašina, Berana i Mojkovca. Tim povodom gošća Boja jutra Varja Đukić, glumica CNP-a i direkotirca knjižare Karver.

U jutarnjem programu i repertoar KIC-a „Budo Tomović“ za naredni mjesec.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće Predrag Nikolić, iz CN Monitor.

Bonus video: