Serija "Ljubavnice" od četvrtka na TV Vijesti

Serija prati svijet četiri prijateljice koje su se srele tokom studiranja a čiji su životi, posebno ljubavni, krenuli različitim smjerovima
97 pregleda 1 komentar(a)
Ljubavnice, Foto: Printscreen
Ljubavnice, Foto: Printscreen
Ažurirano: 26.05.2016. 08:57h

Savremeni život četiri bliske prijateljice, prikazan je kroz priču koja jednim dijelom predstavlja dramu, a drugim dijelom triler. Priča pokušava približiti gledaocu sliku o njihovim savremenim shvatanjima, načinu života i raznim iskušenjima koja ih prate ali i drže na okupu.

Veliku ulogu igraju gnjev, strast, požuda i gubici sa kojima se suočavaju glavne junakinje ove serije.

Serija prati svijet četiri prijateljice koje su se srele tokom studiranja a čiji su životi, posebno ljubavni, krenuli različitim smjerovima.

Kejti je doktorka koja je bila u vezi sa svojim pacijentom koji je nedavno umro od neizlječive bolesti. Sada kada tuguje, toliko je loše da svojim prijateljicama ne može priznati kroz šta prolazi.

Trudi je izgubila muža u terorističkom napadu i nikako se ne može pomiriti s njegovom smrću. U međuvremenu, svoju tugu nastoji prekriti pred kćerkama kako bi ih zaštitila.

Džesika je anarhista i živi avanturistički. Njen način života neprestano pokreće glasine i tračeve.

A tu je i Sioban za koju se čini da živi savršenim životom u braku i harmoniji no Siobhan će se morati suočiti s činjenicom da takav život za nju počinje gubiti šarm.

Glavne uloge tumače Sara Periš, Orla Brejdi, Šeron Smol i Šeli Kon, četiri najtraženije glumice u Velikoj Britaniji.

Kreatori serije su: Rejčel Entoni, S.J. Klarkson, Lauri Glejn

Serija "Ljubavnice" počinje da se emituje večeras, a možete je pogledati radnim danima u terminu od 21:00 čas samo na TV Vijesti.

Bonus video: