SRIJEDA U 20 SATI

Momčilo Otašević u posljednjoj misiji ''Dnevnice'' prve sezone

Ekipa Dnevnice je dočekana s ljubavlju. Uzvraćeno im je istom mjerom. Momo je na snimanje ponio snagu i izdržljivost viteza, dječački osmjeh i entuzijazam, hrabrost heroja i posvećenost profesionalca. I uspjeh je bio garantovan.
222 pregleda 1 komentar(a)
Momo Otašević - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Momo Otašević - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 25.05.2016. 18:11h

U posljednjoj epizodi ovog serijala emisije Dnevnica, popularni crnogorski glumac Momčilo Otašević, nije štedio snagu, upotrijebio je sav svoj šarm i vještinu kako bi zaradio i sakupio što više i pomogao šestočočlanu porodicu koja živi na Žabljaku Crnojevića sa više nego skromnim primanjima I smještajem nedostojnim 21. vijeka.

Ekipa Dnevnice je dočekana s ljubavlju. Uzvraćeno im je istom mjerom. Momo je na snimanje ponio snagu i izdržljivost viteza, dječački osmjeh i entuzijazam, hrabrost heroja i posvećenost profesionalca. I uspjeh je bio garantovan. Bez obzira što o poslovima koje je radio prethodno nije znao ništa, Momo je uspješno završio sve zadatke i sa prijeteljem emisije Dnevnica, Aroma marketima, na kraju dana, u jedan dom unio značajnu pomoć.

“Dan snimanja emisije protekao je kao i uvijek, pun očekivanja i radosti što svi zajedno možemo pomoći nekome. ali su dani nakon toga ovoj porodici, na žalost, donijeli mnogo veću nevolju.” Rekli su nam iz nezavisne produkcije Fabrika ideja. “Nesrećne životne okolnosti učinile su da ova, poslednja epizoda emisije Dnevnica, zadre u najdublja osjećanja. Ostavila nas je tužne i šokirane i vjerujemo da će tek nakon njenog emitovanja mnogi ljudi u Crnoj Gori poželjeti da se nađu od pomoći ovoj porodici.” kazali su.

Sve poruke i predlozi za pomoć, mogu se slati na FB stranicu emisije Dnevnica.

Emisiju Dnevnica gledajte u srijedu 25. maja 2015. u 20 sati na TV Vijesti.

Preporučujemo za Vas