Nova serija “Ljubavnice” na TV Vijesti

Glavne uloge tumače Sara Periš, Orla Brejdi, Šeron Smol i Šeli Kon, četiri najtraženije glumice u Velikoj Britaniji
164 pregleda 1 komentar(a)
Ljubavnice, Foto: TV Vijesti
Ljubavnice, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 23.05.2016. 13:41h

Ova drama sa elementima trilera je seksi, sofisticirana i hrabra moderna priča o životima četiri žene i njihovim komplikovanim ljubavnim vezama.

Keti, Trudi, Sioban i Džesika su tridesetogodišnjakinje, prijateljice koje su se srele tokom studija i ostale u dobrim odnosima. Međutim, njihovi životi, naročito kada je sfera emocija i ljubavi u pitanju, potpuno su različiti. Svaka od njih ima različito iskustvo kada je riječ o ljubavi i nevjerstvu: posvećena ljubavnica, pogrešna supruga, huškačica s predumišljajem, žena bez kriterijuma.

Glavne uloge tumače Sara Periš, Orla Brejdi, Šeron Smol i Šeli Kon, četiri najtraženije glumice u Velikoj Britaniji.

Keti (Sara Periš) je cijenjeni doktor. Ona je bila u vezi sa neizlečivo bolesnim pacijentom poslednje dvije godine. Daje veliku podršku svojim prijateljicama i čvrst je oslonac grupe. Uprkos činjenici da joj se sve prijateljice obraćaju za pomoć, ona ne može da im otkrije šta je tišti i koja je njena najveća tajna.

Trudi (Šeron Smol) je ostala udovica a tijelo njenog supruga Pola nikada nije pronađeno. Cilj joj je da nastavi dalje sa životom i odgoji svoje dvije kćerke, dok se usput bori sa savešću, trudeći se da stiša želju da nastavi dalje sa životom.

Sioban (Orla Brejdi) živi u sreći sa svojim suprugom Harijem (Raza Džefri) i uspješna je kao advokat. Njen najveći problem je to što svoj seksualni život vidi kao puko produžavanje vrste a sve manje kao čin vođenja ljubavi i osjećaj zadovoljstva. Dok sa jedne strane, ne uspjeva da oživi strast sa svojim suprugom, a sa druge strane osjeća sve veću privlačnost koju ne uspjeva da kontroliše a koju oseća prema kolegi Dominiku (Adam Rajner). Sva ova zavzlama uskoro će dovesti Sioban na ivicu samodestrukcije.

Džesika (Šeli Kon) je prelepa, direktna devojka koja se plaši vezivanja i čiji je avanturistički seksualni apetit čini privlačnom za mnoge muškarce, uključujući i njenog šefa Sajmona (Adam Astil). Najviše je vezana za svoje prijateljice, koje su joj u prvom planu, a o braku i ne razmišlja.

Serija prikazuje dvije strane medalje, prvu- koja se odnosi na sve ono što je dobro u prijateljstvu i ljubavi, ali i drugu - sve ono što je destruktivno i bolno kada su ljubavne afere u pitanju.

Daglas Re, izvršni producent serije izjavio je da je reč o "provokativnoj seriji koja ima kontroverzan pogled na emocije i kompleksnost prevare" i zaključuje da je reč o moderenoj drami o četiri bliske prijateljice čiji životi su zakomplikovani pojavom muškaraca, seksa i ljubavi.

Scenaristi: Rejčel, Pol, Harijet Braun, Katrin Klark I Ričard Varov.

Autor i producent: Louri Glejn.

Autor i režiser: S.J. Klarkson.

Seriju ‘’Ljubavnice’’ možete pratiti od četvrtka, radnim danima u 21h samo na TV Vijesti.

Bonus video: