Bijelo Polje: Poslaniku SNP-a demoliran auto

Nišavić ističe da se nije nikom zamjerio, ni kao ljekar, ali ni kao političar.
235 pregleda 23 komentar(a)
Radosav Nišavić, Foto: SNP
Radosav Nišavić, Foto: SNP
Ažurirano: 22.05.2016. 09:23h

Ne­po­zna­to li­ce ili vi­še njih po­lo­mi­lo je šo­fer­šajb­nu na autu po­sla­ni­ka SNP-a u Skup­šti­ni Cr­ne Go­re dr Ra­do­sla­va Ni­ša­vi­ća.

Automobil "pa­sat 5" (BP AR 703) bio je par­ki­ran u unu­tra­šnjem dvo­ri­štu Op­šte bol­ni­ce u Bijelom Polju, na ozna­če­nom par­king mje­stu sa bro­jem je­dan, pre­ko pu­ta ula­za u An­ti-tu­ber­ku­lo­zni dis­pan­zer, gdje je dr Ni­ša­vić, kao spe­ci­ja­li­sta za pluć­ne bo­lesti bio šef i go­di­na­ma ra­dio.

Nišavić je za list "Dan" kazao da je ju­če u ju­tar­njim sa­ti­ma po do­la­sku na po­sao svoj automobil par­ki­rao na usta­lje­nom mje­stu.

"Bio sam iz­ne­na­đen ka­da su me oba­vi­je­sti­li da mi je ne­ko slo­mio šo­fer­šajb­nu. Iza­šao sam i vi­dio po­lo­mlje­no sta­klo, a ki­ša ko­ja je od sa­mog ju­tra li­la kao iz ka­bla skva­si­la je i uni­šti­la do­ku­men­ta­ci­ju sa skup­štin­skog za­sje­da­nja ko­ja se na­la­zi­la na zad­njem si­cu. Ipak, naj­ža­li­je mi je ne­ko­li­ko kra­va­ta ko­je sam ina­če uvi­jek dr­žao u autu i mi­je­njao po po­tre­bi", ka­že kroz šalu dr Ni­ša­vić.

On is­ti­če da se nije ni­kom za­mje­rio, ni kao lje­kar, ali ni kao po­li­ti­čar.

Bonus video: