BUDVANIN ĆE SE BRANITI SA SLOBODE

Ivanović jemči sa 7.000 eura

Ivanović se sukobio sa taksistom Mojkovčaninom M.K. (38), dok su čekali u automobilskoj koloni koja se napravila zbog radova na Zavali
0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.04.2019. 20:19h

Budvanin Savo Ivanović (22) pušten je juče da se brani sa slobode, uz jemstvo od 7.000 eura.

On je prije sedam dana uhapšen  zbog sumnje da je izvršio krivično djelo -  ugrožavanje sigurnosti.

Ivanović se sukobio sa taksistom Mojkovčaninom M.K. (38), dok su čekali u  automobilskoj koloni koja se napravila  zbog radova na Zavali.

Policija je juče saopštila da je  Ivanović, nakon  verbalnog sukoba, izašao iz svog vozila i prišao “audiju A3” kojim je upravljao M. K.

“Pištoljem je udarao po krovu ovog vozila, nakon čega se  udaljio sa lica mjesta. Brzom reakcijom policijski službenici su u blizini autobuske stanice u Budvi zaustavili “for fijestu” kojom je upravljao S.I. Pregledom lica i vozila, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke 'ekol Viper 2.5 Black' kalibra 9 mm sa šest gumenih metaka, kojim je S.I. izvršio prethodno opisani delikt, kao i vodenu pušku,  takozvani harpun, gumenu palicu dužine oko 50 centimetara i  kuhinjski nož, dužine sječiva 10 cm”, piše u  saopštenju Uprave policije.

Piše da je Ivanović kotorskom tužiocu priveden uz  krivičnu prijavu  zbog  ugrožavanja sigurnosti i nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija.

U odvojenom slučaju, budvanska policija   uhapsila je sugrađane P.R. (21) i M.M. (22) iz Budve, koji se terete da su  pretukli R.P. iz Podgorice.

„Osumnjičeni su, kako se sumnja, na kružnom toku na izlazu iz Budve, nakon verbalnog sukoba sa oštećenim licem, stisnutim pesnicama prvo polomili prednje bočno staklo na vratima vozila oštećenog, a potom ga više puta udarili u predjelu glave, prilikom čega su mu nanijeli lakše tjelesne povrede”, navode u policiji.