Uhapšen Budvanin: Pištoljem udarao po krovu auta?

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru
76 pregleda 4 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.05.2016. 16:14h

Budvanska uhapsila je S.I. (22) iz Budve, zbog sumnje da je u na štetu M.K. (38) iz Mojkovca, počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

"Sumnja se da je S.I. ugrozio sigurnost M.K. na način što je, nakon kraćeg verbalnog sukoba u mjestu Zavala, izašao iz svog vozila i prišao vozilu ,,Audi A3“ kojim je upravljao M.K, a zatim je pištoljem udarao po krovu ovog vozila, nakon čega se svojim vozilom udaljio sa lica mjesta. Brzom reakcijom policijski službenici su u blizini autobuske stanice u Budvi zaustavili pmv marke ,,Ford fiesta“, budvanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.I. Pregledom lica i vozila, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke „Ekol Viper 2.5 Black“ cal 9 mm sa šest gumenih metaka, kojim je ovo lice kako se sumnja izvršilo prethodno opisali delikt, kao i vodenu pušku tzv. harpun, gumenu palicu dužine oko 50 cm, kao i jedan kuhinjski nož dužine sječiva 10 cm", navodi se u policijskom saopštenju.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se izjasnio da se u radnjama S.I. stiču bitni elementi krivičnih djela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

"Službenici CB Budva su takođe, po nalogu ODT u Kotoru, lišili slobode P.R. (21) i M.M. (22) iz Budve, koje su uz krivičnu prijavu nadležnom tužiocu i priveli zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje, na štetu R.P. iz Podgorice. Osumnjičeni su, kako se sumnja, na kružnom toku na izlazu iz Budve, nakon verbalnog sukoba sa oštećenim licem, stisnutim pesnicama prvo polomili prednje bočno staklo na vratima vozila oštećenog, a potom ga više puta udarili u predjelu glave, prilikom čega su mu nanijeli lakše tjelesne povrede", dodaje se.

Bonus video: