Nikšićani osumnjičeni da su lažirali saobraćajne nezgode

U okviru akcije ''Udar'' do sada je procesuirana 21 osoba zbog sumnje da su lažirale saobraćajne nesreće na teritoriji opštine Nikšić
56 pregleda 17 komentar(a)
Nikšić, Nikšić vazduh, Foto: Arhiva "Vijesti"
Nikšić, Nikšić vazduh, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 20.05.2016. 15:00h

Pripadnici Odsjeka za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa službenicima Centra bezbjednosti Nikšić podnijeli su krivične prijave protiv V.O. i B.Đ. zbog sumnje da su počinili krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, dok je N.B. osumnjičen da je počinio krivično djelo prevara.

V.O. i B.Đ. se sumnjiče da su 3. maja 2014. godine telefonom prijavili dežurnoj službi CB Nikšić da je došlo do saobraćajne nezgode na raskrsnici Rudarske i Gračaničke ulice, u kojoj su učestvovala njih dvojica, a zatim su prikazali lažne činjenice o nastanku oštećenja na vozilima, a sve u cilju naplate štete od osiguravajućeg društva.

N. B. se sumnjiči da je nakon saobraćajne nezgode u Trebješkoj ulici, koja se dogodila 10. jula 2014. godine, i u kojoj je učestvovao kao jedan od vozača, doveo u zabludu radnika osiguravajućeg društva prikazujući oštećenje na automobilu V.O. iz prethodne nezgode, kao svoje.

U okviru akcije ''Udar'' do sada je procesuirana 21 osoba zbog sumnje da su lažirale saobraćajne nesreće na teritoriji opštine Nikšić.

Bonus video: