ODBOJKAŠICE IGRAJU KVALIFIKACIJE ZA EP

Milačić objavio spisak za Alitus, bez povrijeđenih Ivanović, Peruničić i Sandić

85 pregleda 0 komentar(a)
Odbojkašice Crne Gore, Foto: OSCG
Odbojkašice Crne Gore, Foto: OSCG
Ažurirano: 18.05.2016. 09:12h

Selektor odbojkašica Crne Gore odredio je danas spisak od 12 igračica za prvu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali Vladimir Milačić ne može biti zadovoljan što na spisku nijesu sve najbolje igračice.

Zbog povreda će kvalifikacioni turnir u litvanskom Alitusu preskočiti primačice servisa Ksenija Ivanović i Dragana Peruničić, te srednja blokerka Marija Sandić.

"Nadam se da ćemo se skupiti i da ćemo odigrati na najboljem mogućem nivou u ovom trenutku. Djevojke koje su tu su spremne i orne da prođu u drugi krug kvalifikacija. Potrebno nam je zajedništvo i dobra atmosfera u ovom trenutku, jer neće biti lako, ali ćemo se potruditi da se iz Litvanije vratimo sa povoljnim rezultatom", rekao je Milačić.

Protivnici našoj selekciji, koja večeras kreće na put, biće reprezentacije Litvanije, Bosne i Hercegovine i Norveške.

Prvoplasirana reprezentacija izboriće plasman u drugi krug, kao i najbolja drugoplasirana selekcija iz dvije kvalifikacione grupe u prvoj rundi.

Crna Gora će prvi duel igrati u petak u 17 sati po našem vremenu protiv selekcije Litvanije.

Spisak

Tehničari - Tamara Roganović (Tent, Srbija) i Evgenija Milivojević (Galeb)

Korektori - Nikoleta Perović (Targu Mures, Rumunija) i Elza Hadžisalihović (Luka Bar)

Primači - Tatjana Bokan (Džakarta, Indonezija), Danijela Džaković (Jedinstvo, Srbija), Jelena Cvijović (Penicilina Iasi, Rumunija) i Milana Rovčanin (Luka Bar)

Srednji blokeri - Marija Milović (Stella Calais, Francuska), Ana Otašević (Developres Rzeszow. Poljska) i Andrea Laković (USC Munster, Njemačka)

Libero - Melisa Cenović (Luka Bar)

Preporučujemo za Vas