''Dnevnica'': Šampionski rezultat šampiona

Neposredno nakon osvajanja titule šampiona u CTL, Peco ima razloga da se pohvali još jednim značajnim uspjehom. Takođe šampionskim!
128 pregleda 0 komentar(a)
Peco Rakojević - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Peco Rakojević - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 18.05.2016. 08:07h

U pretposlednjoj epizodi Dnevnice za ovu sezonu gost - radnik je trener fudbalskog kluba Mladost, Nikola Peco Rakojević. Neposredno nakon osvajanja titule šampiona u CTL, Peco ima razloga da se pohvali još jednim značajnim uspjehom. Takođe šampionskim!

Nikola je radio za porodicu Senke Vučetić iz Nikšića, koja već nekolike godine, nakon muževe smrti, teret roditeljstva i izdržavanja svoje četvoro djece nosi sama. Za njena dva sina, koji treniraju fudbal, susret sa čuvenim crnogorskim nekad fudbalerom sada uspješnim trenerom, bilo je dragocjen koliko i pomoć koju je za njih zaradio.

A Peco se nije štedio... Na poslovima koji su različiti, neobični... u uslovima od farme, preko hladnjače i dalekovoda... svuda je radio jednako sa stavom da samo ozbiljna posvećenost donosi rezultate. I imao ih je... osjaćaj njegovih poslodavaca da treba pomoći ljudima u nevolji i Pecov da se u poslu ne treba štedjeti, donijeli su šampionski rezultat.

Diskont Conto u Nikšiću, kao partner Dnevnice, podržao je i ovu epizodu u punom kapacitetu.

O čemu se radi pogledajte u dvadesetčetvrtoj epizodi Dnevnice, večeras u 20 sati samo na TV Vijesti.

Bonus video: