Policija moli građane za pomoć: Prepoznajete li ovu osobu?

"Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na 122, mogu saopštiti i anonimno"
157 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Knežević paljenje vozila, Foto: Uprava policije
Dejan Knežević paljenje vozila, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 17.05.2016. 16:53h

Policija je poslala slike osumnjičenog za paljenje službenog vozila šef policijskog tima za borbu protiv droge Dejan Knežević.

Iz policije apeluju da ukoliko neko od građana na fotografijama prepozna o kojem se licu radi, da pozove besplatni policijski broj 122 i to saopšti policiji.

"Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na 122, mogu saopštiti i anonimno", navodi se u saopštenju.

Službeno vozilo Kneževića izgorjelo je 15. aprila u Podgorici, u dijelu grada preko Morače.

Kako je saopšteno iz policije postignut je određen napredak u istrazi.

"Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, preduzeli određene mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, kojim su došli do video zapisa sa video nadzora na kojem je uočeno jedno za sada nepoznato muško lice. Postoje sumnje da se ovo lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, dovodi u vezu sa izvršenjem ovog djela", saopšteno je iz policije.

Požar na službenom policijskom vozilu „opel astra“ je, podmetnut 15. aprila 2016. godine oko 1.30 časova, na parkingu u ulici Vasa Raičkovića u Podgorici.

Od požara nastala je materijalna šteta na prednjem dijelu vozila.

"Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenutog lica koje se nalazi na snimku, a čije fotografije sa snimka se nalaze u prilogu, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja", navodi se u saopštenju policije.

Bonus video: