Gost u magazinu Bez granica najstariji Crnogorac, Božo Čolović

Takodje, nastavljamo istraživanje o sada već čuvenom selu Kukulje, u kome gradjani nikako da izaberu Savjet mjesne zajednice po svojoj volji. Obrt u ovoj priči je što im je lokalna samouprava upravo zbog toga uvela - prinudnu upravu...
370 pregleda 7 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Bez granica, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 16.05.2016. 10:30h

Najstariji Crnogorac, Božo Čolović iz Pljevalja, u večerašnjem magazinu Bez granica priča o svom životu. Rođen još u vrijeme turske vladavine on posmatra i evoluciju vlasti koja je, po njemu, uglavnom sve lošije i lošije vladare donosila...

U magazinu još i priče o ekološkoj bombi na obali mora - Port Mileni kod Ulcinja. Odgovaramo i na pitanje - zašto su povratnici najčešći stanovnici naših zatvora. Tu su i reportaže o jedinom crnogorskom takmičaru u stonom fudbalu kao i priča o istraživanju zdravog života iz ugla samoukog pisca knjiga o toj oblasti.

Takođe, nastavljamo istraživanje o sada već čuvenom selu Kukulje, u kome građani nikako da izaberu Savjet mjesne zajednice po svojoj volji. Obrt u ovoj priči je što im je lokalna samouprava upravo zbog toga uvela - prinudnu upravu... Na televiziji Vijesti večeras u 20 časova - gledajmo se!

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nijesu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: