Vremeplov: “Italijani” ojadili podgoričke kladionice

Da vlasnicima pomenutih kladionica nije bilo svejedno pokazuje i to što su u nedjelju odbijali da primaju uplate na nekoliko “sigurnih jedinica”
52 pregleda 4 komentar(a)
Novine, mediji, Foto: Pixabay.com
Novine, mediji, Foto: Pixabay.com
Ažurirano: 16.05.2016. 08:05h

- Još se nijesu pojavili, ne znamo ko su ti ljudi. Ali, mi smo održali sastanak, čvrsto smo se dogovorili da im ne isplaćujemo dobitak, dobiće samo pare koje su uložili. Ovako govori suvlasnik jedne od 4 podgoričke sportske kladionice (uz napomenu da se ni njegovo, ni ime kladionice slučajno ne spomenu) o vjerovatno najuzbudljivijem kladioničarskom vikendu u glavnom gradu do sada.

Priča kaže da je minule subote nekoliko igrača, tipujući isključivo utakmice italijanske Serije B (odmah su nazvani “Italijani”), u pomenutim kladionicama uplatili 40.000 DEM, što im je, pokazalo se kasnije, donijelo - milion DEM! “Italijani” su, očigledno, bili dobro upućeni, a sumnju je izazvalo to što je na svakom tiketu bio tip X za utakmicu Đenova - Pjaćenca (koeficijent 2,5). Po učestalosti igranja slijedi “dvojka” na utakmicu Peskara - Ternana (2,1), potom “jedinice” na mečeve Venecija - Pistojeze (1,5) i Ćitadela - Ravena (1,6)...

Da vlasnicima pomenutih kladionica nije bilo svejedno pokazuje i to što su u nedjelju odbijali da primaju uplate na nekoliko “sigurnih jedinica”.

Bonus video: