Barska policija uhapsila braću osumnjičenu za ubistvo u Švedskoj

Tilpsoni će biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici „radi deportacije po zahtjevu švedske policije“
107 pregleda 29 komentar(a)
Valentino Tilpson, Foto: Uprava policije
Valentino Tilpson, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 14.05.2016. 20:21h

Barska policija uhapsila je večeras u Sutomoru švedske državljane, braću Simona (19) i Valentina Tilpsona (23), rođene u švedskom gradu Kropu, koje tamošnja policija potražuje zbog osnovane sumnje da su ove sedmice počinili ubistvo.

Hapšenje je rezultiralo nakon višednevnog tajnog praćenja Šveđana od strane inspektora kriminalističke policije CB Bar u saradnji sa kolegama iz Interpola.

"U akciji pod kodnim nazivom „Švedska 2016“ osumnjičena lica su uhapšena večeras na dvije lokacije u Sutomoru gdje su se krili nakon monstruoznog ubistva u Švedskoj. Prilikom hapšenja su pružili otpor, a kod njih su pronađeni noževi dugačkih sječiva", rečeno je “Vijestima“ nezvanično iz krugova bliskih istrazi.

Prema istim navodima, braća Tilpson su se krili u Baru i u Sutomoru. U istoj akciji , uhapšen je još jedan švedski državljanin, porijeklom sa naših prostora, čiji se identitet provjerava.

Tilpsoni će biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Podgorici „radi deportacije po zahtjevu švedske policije“ .

Bonus video: