KPDP: Tina počinje da odrađuje poslove kako bi platila svoju kaznu

Iako je Tina buntovna i prgava, njih dvoje se na trenutak zbliže, i to nakon što je Mate odbio don Antin prijedlog da Tina radi za njega
127 pregleda 0 komentar(a)
Kud puklo da puklo
Kud puklo da puklo
Ažurirano: 13.05.2016. 09:15h

Uprkos protestima seljana, Tina je kažnjena s 80 sati rada za društveno dobro. Poslove joj zadaje Mate, koji prihvati Barbarinu ideju da čisti ulice, a zatim je zaposli u svojoj arhivi.

Iako je Tina buntovna i prgava, njih dvoje se na trenutak zbliže, i to nakon što je Mate odbio don Antin prijedlog da Tina radi za njega. No, don Ante tu ne staje s prijedlozima. Odluči kod Darija intervenisati da se ubrza sa sadnjom polja. Nakon što ulovi Slavu i Ivu kako kartaju, daje im otkaz.

Zdenka i Sveto plešu na snimanju spota. Na Dulin zahtjev, Sveto poljubi Zdenku koja ga šokirana ošamari. Kada Mile sazna za Zdenkin i Svetin poljubac, u kući Gavranovih nastaje cirkus, a Mile i Sveto se potuku.

Duško pokušava smiriti situaciju te pokaže Mili dio snimka gdje je Zdenka ošamarila Svetu. Zdenka je ljuta jer je Mile krivo optužio, a on za sve krivi Duška i Svetu. Na kraju, i Duško dobija udarac od Mile te odluči napustiti selo, dok Zdenka odluči napustiti Milu.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.

Bonus video: