Danas u Vijestima: Plagijatori su za Mila dobri ministri, Anonimusi su napali sajt CBCG

Čitajte kolumnu Dragana Hajdukovića "Prošlost u službi budućnosti"
59 pregleda 5 komentar(a)
Vijesti, Foto: Vijesti
Vijesti, Foto: Vijesti
Ažurirano: 13.05.2016. 05:14h

U "Vijestima" za 13. maj čitajte:

  • Miliću nema rente, Slaven sa tri stana

Porodica lidera SNP-a Srđana Milića više se izgleda ne bavi izdavanjem apartmana, uprkos tome što su posljednjih godina od toga zarađivali između 7.000 i 10.000 eura, može se zaključiti na osnovu imovinskog kartona za 2015. Porodica poslanika Demokratskog fronta Slavena Radunovića posjeduje tri stana, a vlasnici su i četvrtine još jednog.

  • Plagijatori su za Mila dobri ministri

Odbijanje premijera Mila Đukanovića da navodno zbog nestručnosti ne prihvati opozicionog kandidata za ministra poljoprivrede za civilni sektor je licemjerje, jer u njegovom kabinetu ima onih koji se ne mogu pohvaliti znanjem, ali mogu aferama.

  • Anonimusi su napali sajt CBCG

Centralna banka Crne Gore (CBCG) bila je meta sajber napada grupe hakera "Anonimus" (Anonymous) u okviru njihove 30-dnevne kampanje protiv sajtova centralnih banaka širom svijeta koju su nazvali “Operacija Ikarus” (OpIcarus).

  • Duškov rođak u mreži iz Paname

Podgoričanin Petar Knežević, blizak rođaka biznismena Duška Kneževića, nalazi se u dokumentima afere “Panamski papiri”.

  • Erlajnsu pola miliona eura

Vlada je juče pozajmila Montenegro erlajnsu pola miliona eura na osnovu usmenog obrazloženja ministra saobraćaja i pomorstva Ivana Brajovića, saopštio je poslanik SDP-a Raško Konjević.

  • Sud se na kraju priklonio Vladi

Upravni sud potvrdio je rješenje Ministarstva održivog razvoja, kojim se odbija izdavanje urbanističko-tehničkih uslova za eksploataciju ukrasnog kamena u Dubovici.

  • Čitajte kolumnu Dragana Hajdukovića "Prošlost u službi budućnosti"

Bonus video: