Podijeljene nagrade najboljima u kvizu Olimpiko

57 pregleda 1 komentar(a)
Nagrađeni u kvizu Olimpiko, Foto: COK
Nagrađeni u kvizu Olimpiko, Foto: COK
Ažurirano: 12.05.2016. 21:10h

Olimpijski komitet Crne Gore, u saradnji sa tehničkim partnetom – kompanijom Bravera Sportvision – danas je dodijelio prve nagrade u kvizu Olimpiko.

Najbolji u ovom zanimljivom takmičenju, koje se odvija preko zvanične fejsbuk stranice COK-a, u mjesecu aprilu bio je Dženan Kajević, koji je od Bravere dobio torbu punu poklona.

"Zadovoljan sam što sam prvi pobjednik u kvizu Olimpiko. Zadovoljan sam i nagradama. Nije bilo lako doći do prvog mjesta. U početku nisam bio najbolji, a kako je vrijeme odmicalo, uz pomoć interneta i sajta COK-a skupljao sam informacije i sticao potrebno znanje”, rekao je dobitnik nagrade.

Kviz Olimpiko je test sportskog znanja, koji je startovao 4. aprila, a u kome je do sada učestvovalo tačno hiljadu i 84 učesnika. Takmičenje će trajati do početka Olimpijskih igara, 5. avgusta, a cilj je da se što većem broju ljudi približi olimpijski duh i olimpijski pokret.

Nagradu prvom dobitniku uručila je Snežana Damjanac, tim menadžer ženske rukometne reprezentacije Crne Gore.

“Ovo je sjajna promocija Olimpijskih igara i pravi potez COK-a. Popularizacija sporta je veoma važna posebno u godini u kojoj ćemo imati brojnu, a vjerujem i uspješnu ekspediciju u Riju“, kazala je Damjanac.

Bonus video: