Višem sudu dostavljen sporazum o priznanju krivice Miloša Marovića

Miloš Marović posljednjeg dana 2015. godine priznao je da je učestvovao u nezakonitom poslu oko prodaje opštinske zemlje na Jazu
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.05.2016. 09:26h

Višem sudu u Podgorici dostavljen je na odlučivanje sporazum o priznanju krivice zaključen između Miloša Marovića i Specijalnog državnog tužilaštva.

"Odluku o sporazumu Viši sud u Podgorici donijeće nakon postupka sprovedenog u skladu sa zakonom", navodi se u saopštenju Višeg suda.

"Vijesti" su objavile da je Miloš Marović bio je juče u zgradi Specijalnog tužilaštva.

Kako "Vijesti" pouzdano saznaju on je juče Specijalnom tužilaštvu dostavio garanciju da će vratiti novac, a to je navodno bilo jedino što se čekalo da tužilac parafira sporazum sa njim.

Miloš Marović posljednjeg dana 2015. godine priznao je da je učestvovao u nezakonitom poslu oko prodaje opštinske zemlje na Jazu.

Tog dana sa Specijalnim tužilaštvom nagodio se da odleži godinu iza rešetaka i državi vrati 380.000 eura.

Budvanin Dragan Marović nastavio je juče pregovore u Specijalnom tužilaštvu, a sporazum o priznanju krivice mogao bi potpisati u narednih par dana, javila je juče Televizija Vijesti.

Brat uhapšenog funkcionera DPS-a Svetozara Marovića juče oko 13 sati doveden je iz Istražnog zatvora, u kome je devet mjeseci.

Bonus video: