Pošli po iskustvo, vratili se sa medaljama

Takmičari Kik-boks kluba Podgorica 081 osvojili tri medalje na Balkanskom kupu Tešanj 2016
124 pregleda 0 komentar(a)
Kik-boks klub Podgorica 081, Foto: Privatna arhiva
Kik-boks klub Podgorica 081, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 11.05.2016. 15:29h

Takmičari Kik-boks kluba Podgorica 081 učestvovali su proteklog vikenda na Balkanskom kupu Tešanj 2016 i vratili se sa tri medalje, iako su na turnir otputovali da, prije svega, stiču iskustvo.

Junior David Lukovac osvojio je zlato u kategoriji do 57 kilograma, juniorka Mina Popović okitila se srebrom u kategoriji do 60 kilograma, a medalju istog sjaja oko vrata je stavio Stefan Šapurić u seniorskoj konkurenciji (do 81kg), nakon poraza u finalu od srpskog borca Milenkovića, koji je vicešampion svijeta.

Na turniru su nastupili još Relja Popović, u kategoriji starijih kadeta, te Vasilije Terzić, koji se prvi put borio u seniorskoj konkurenciji.

„Pošli smo po novo iskustvo, željni nadmetanja sa iskusnijim borcima, a vratili se potpuno zadovoljni, i rezultatima i kvalitetom nastupa naših takmičara. Želimo da naši borci imaju što više ovakvih turnira, da nastave da vrijedno rade i treniraju, jer samo na taj način mogu napraviti nešto više u karijeri, ali i doprinijeti da se ovaj sport vrati na staze uspjeha i popularnosti“, kazali su treneri Igor Habić i Andrej Đeljošević.

Bonus video: