Uhapšen mladić osumnjičen da je policajcu ukrao službeni pištolj

"Murić je uhapšen u pokušaju prodaje pištolja, a protiv njega je podnijeta krivična prijava za krivična djela krađa i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih sredstava"
233 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.05.2016. 08:59h

U odvojenim akcijama, službenici kriminalističke policije CB Bar su kod dva mladića iz Bara, koji su odranije u policijskoj evidenciji, pronašli i oduzeli dva pištolja, a protiv tih lica podnijeli krivične prijave.

U zajedničkoj akciji službenika granične policije i CB Bar, uhapšen je Emrah Murić (18) koji se tereti da je 29. aprila upao u kuću graničnog policajca Bida Durovića i ukrao mu službeni pištolj CZ 99.

"Murić je uhapšen u pokušaju prodaje pištolja, a protiv njega je podnijeta krivična prijava za krivična djela krađa i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih sredstava", saopštili su "Vijestima“ istražni organi.

Prema istim navodima, uhapšen je i Milan Bošković (27) koji se tereti da je u svađi sa dvojicom mladića iz Bara "potegao pištolj sa metkom u cijevi".

Boškoviću je određeno tužilačko zadržavanje u CB, oduzet mu je pištolj, a protiv njega je podnijeta krivična prijava za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih sredstava i ugrožavanje opasnim oruđem u tuči.

Bonus video: