Službenik MUP-a bez razloga vukao i gurao nastavnicu?

"Pješačila sam ulicom i kada sam došla na ugao Njegoševe i Karađorđeve naslonila sam se na ogradu kod Višeg suda da se odmorim. Tada su mi prišla dva policajca i saopštila da moram da se pomjerim sa ograde”
72 pregleda 69 komentar(a)
Viši sud, Podgorica, Foto: Savo Prelević
Viši sud, Podgorica, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.05.2016. 06:57h

Nastavnica podgoričke osnovne škole N. P. (64) optužila je juče NN službenika Ministarstva unutrašnjih poslova da ju je bez razloga fizički napao kod Višeg suda u Podgorici.

N. P. je, protiv njoj nepoznatog službenika MUP-a, podnijela prijavu u podgoričkom Centru bezbjednosti.

Nastavnica je kazala “Vijestima” da se incident dogodio juče oko 16 časova.

“Pješačila sam ulicom i kada sam došla na ugao Njegoševe i Karađorđeve naslonila sam se na ogradu kod Višeg suda da se odmorim. Tada su mi prišla dva policajca i saopštila da moram da se pomjerim sa ograde”, rekla je N. P.

Dodala je da ih nije poslušala.

“Sačekala sam nekoliko trenutaka, kada se pojavio bahati službenik MUP-a u tamnom kombinezonu i kazao nešto u smislu da ga neću zajebavati i krenuo da me tjera sa ograde”, kazala je nastavnica.

Dodala je da joj je nepoznati službenik nekoliko puta rekao “Aj mrš”.

“I ja sam njemu odgovorila verbalno. Ali se nije završilo samo na tome. Nastavio je da me vrijeđa i jako me uhvatio za nadlakticu i počeo da me gura”, kazala je N. P.

Istakla je da je od guranja pala preko jednog motocikla.

“Odmah sam pozvala 122. Policija je poslala patrolu kod Višeg suda i pričali su sa mnom. Policajci su me uputili u CB da prijavim incident, što sam i uradila”, rekla je nastavnica.

Dodala je da se službenik MUP-a koji ju je napao ponašao krajnje neprofesionalno i bahato.

“Kroz njega gledam svu policiju, nema izuzetaka”, kazala je juče vidno uzrujana nastavnica.

“Vijesti” juče nisu mogle da dobiju podatke iz policije o incidentu kod Višeg suda. Nezvanično je saopšteno da se provjeravaju činjenice.

Bonus video: