Rovčanin: Svađa je bila, nisam pretučen

"Između nas je došlo do nesporazuma, koji se često događaju u saobraćaju. Niko me nije pretukao kako je to medijima predstavljeno iz policije i tužilaštva", rekao je Rovčanin
91 pregleda 7 komentar(a)
Jovica Rovčanin, Foto: Savo Prelević
Jovica Rovčanin, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.05.2016. 16:38h

Bjelopoljac - taksista Jovica Rovčanin kazao je juče da ga prije nekoliko dana Podgoričanin Željko Popović (36) nije pretukao sa još četiri muškarca.

Rovčanin je rekao da je sa Popovićem i još četiri osobe imao samo žučniji verbalni sukob.

"Između nas je došlo do nesporazuma, koji se često događaju u saobraćaju. Niko me nije pretukao kako je to medijima predstavljeno iz policije i tužilaštva", rekao je Rovčanin, juče nakon što je pozvao redakciju “Vijesti”.

Dodao je da je lično prijavio incident koji se dogodio u noći između četvrtka i petka u večernjim časovima u Piperskoj ulici u podgoričkom naselju Zagorič.

"Otišao sam u policiju čisto iz razloga da se evidentira da sam imao neprijatnost. Rekao sam inspektorima broj tablica automobila u kojem su bile osobe sa kojim sam imao verbalni sukob”, kazao je Rovčanin.

Prema ranijem izvještaju medija, Popoviću je zbog incidenta u Zagoriču određen pritvor od 30 dana.

Nezvanični podaci iz policije i tužilaštva govorili su da je Rovčanin sporne noći napadnut ne samo verbalno već i fizički.

Popoviću je na teret stavljeno da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje.

Protiv njega u podgoričkom Osnovnom sudu vodi se i postupak zbog optužbe da je krajem 2015. počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje.

Popović i još pet Zagoričana nepravosnažno su osuđeni zbog napada na policiju krajem prošle godine u podgoričkom kafiću “Velvet”.

Bonus video: