Savjeti advokata u Bojama jutra: Šta sve garantuje ugovor o radu na određeno vrijeme

Glavne političko-društvene aktuelnosti komentariše Igor Milošević iz ADP-a Zid.
0 komentar(a)
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
BOJE JUTRA, Foto: TV VIJESTI
Ažurirano: 09.05.2016. 11:32h

Na koliko mjeseci se potpisuje ugovor o radu na određeno vrijeme, koja prava ima radnik koji je sklopio takav ugovor, samo su neka od pitanja na koja će odgovoriti advokat Željko Braletić u Bojama jutra na TV Vijesti u utorak 10. maja. Ukoliko imate, sva pitanja u vezi sa ugovorom o radu na određeno vrijeme pošaljite na boje.jutra@gmail.com ili putem Facebook naloga emisije "Boje jutra".

U Beranama je počela naplata parkinga. Sa koliko parking mjesta rapolaže grad na Limu, koliko je parking zona u gradu i javnih garaža, te po kojoj cijeni se naplaćuje slobodno mjesto za vozilo pogledajte u jutarnjem programu.

U Podgorici u garaži Detla Sitija počeo je Međunarodni sajam knjiga. U Bojama jutra izvještaj o tome kako je proteklo otvaranje, te šta ljubitelje pisane riječi očekuje narednih dana.

Humanitarni koncert u cilju prikupljanja sredstava za organizovanje maturske ekskurzije učenika Resursnog centra biće održan u utorak, 10.maja, u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 20 sati. Organizatori koncerta gosti Boja jutra.

Ministartvo odbrane Crne Gore ubrzo će raspisati konkurse za prijem učenika za školovanje na vojnim akademijama u regionu. U Bojama jutra o uslovima i kriterijumima prijema kandidata.

Glavne političko-društvene aktuelnosti komentariše Igor Milošević iz ADP-a Zid.

Bonus video: