Danas u Vijestima: Stanovi Pažinu, Kusovcu, Mustafiću, Vučinovićevoj, Mank zadovoljan, ali ćuti o cijeni

Čitajte kolumnu Brana Mandića: Špijuni su među nama
1 komentar(a)
Naslovna 8. maj, Foto: Vijesti online
Naslovna 8. maj, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 08.05.2016. 06:25h

U "Vijestima" za 8. maj čitajte:

  • Stanovi Pažinu, Kusovcu, Mustafiću, Vučinovićevoj...

Stanove od države dobili su ministar pravde Zoran Pažin, odnosno dozvoljeno mu je da stan zamijeni većim, ministarka bez portfelja Marija Vučinović, potpredsjednik Skupštine Suljo Mustafić, savjetnik premijera Srđan Kusovac... Prema saznanjima “Vijesti” iz više izvora, to su samo neki koje je Vlada krajem aprila stambeno obezbijedila.

  • Mank zadovoljan, ali ćuti o cijeni

Donedavni većinski vlasnik i osnivač Porto Montenegra, kanadski milijarder Piter Mank ocijenio je logičnim potezom prodaju luksuznog nautičko-turističkog kompleksa i marine za superjahte u Tivtu, objasnivši da su on i njegovi partneri taj projekat doveli za sebe do krajnjih granica.

  • Boškovići zaradili 43 hiljade eura

Iako se prije samo malo više od 10 dana pred članovima skupštinskog Odbora za antikorupciju šef Agencije za sprečavanje korupcije Sreten Radonjić pohvalio da su svi ministri na vrijeme predali imovinske kartone, do sada su dostupni samo za tri ministra i doskorašnjeg ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića, koji bi uskoro trebalo da se vrati u Vladu i preuzme Ministarstvo finansija.

  • Hidroenergiji Obradovića i Ubovića najviše

Povlašćenim proizvođačima električne energije u prošloj godini i za prva tri mjeseca ove isplaćeno je 2.289.667 eura na ime podsticaja za proizvodnju struje iz obnovljivih izvora, pokazuju podaci Crnogorskog operatera tržišta električne energije (COTEE).

  • Jovićević prkosi Ajnštajnu

Crnogorski naučnik Svetozar Jovićević našao se na Guglovoj listi svjetskih naučnika disidenata, rođenih nakon 1905. godine.

  • Čitajte kolumnu Brana Mandića: Špijuni su među nama
  • U Magazinu Vijesti pročitajte intervju sa basistom "Teške industrije" Ivicom Propadalom
  • Danas uz Vijesti i dodatak Život

Bonus video: