Specijano izdanje serije Mućke:`Besani u Pekamu…`

Serija se prikazivala sedam sezona, sve do 1991. godine, a nakon toga su se do 2003. prikazivali božićni specijali, a u BBC-jevom istraživanju proglašena najboljim britanskim sitcomom ikada
156 pregleda 0 komentar(a)
Mućke
Mućke
Ažurirano: 06.05.2016. 15:21h

Kada Marlin nestane a Bojsi se ponaša tajansveno zbog njenog odlaska, svi počinju da sumnjaju da ju je on ubio…Dok Troterovi smišljaju način kako da izbjegnu iseljenje is stana zbog bankrota, saznaju da je ujka Albert mudro investirao i da su naslijedili četvtinu miliona funti..Del saopštava Rodniju da njegov biološki otac nije Troter, već lokalni lopov zvani Fredi Žabac. Kasandra I Rodni dobijaju djevojčicu I daju joj ime Džoan, po njihovoj majci..

’’Mućke’’ su se na malim ekranima pojavile 1981. godine i imale su relativno slabu gledanost koja je s vremenom rasla. Radnja je smještena u četvrtu Pekam u južnom djelu Londona i vrti se oko tipičnog preprodavca Del Boja i njegovog mlađeg brata Rodnija, a kome je Del Boj u stvari očinska figura.

Serija se prikazivala sedam sezona, sve do 1991. godine, a nakon toga su se do 2003. prikazivali božićni specijali, a u BBC-jevom istraživanju proglašena najboljim britanskim sitcomom ikada.

Za doprinos britanskoj glumi Dejvida Džejsona je 2005. odlikovala kraljica Elizabeta koja mu je dodijelila titulu Sir, no otkrio je jednom da ona nije imala pojma ko je on.

Večeras od 20.00 na TV Vijesti specijalno izdanje ‘’Besani u Pekamu..’’

Bonus video: