Akteri tuče u Baru zadržani u policiji

Povod za tuču, pokazuju prvi rezultati istrage, "bio je verbalni sukob dvije grupe "
198 pregleda 4 komentar(a)
grad Bar, Foto: Anto Baković
grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 06.05.2016. 11:23h

Odlukom barskog tužilaštva, u policiji su zadržani svih 11 učesnika masovne tuče, koja je sinoć u ulici Jovana Tomaševića svojom brutalnošću sablaznila mnogobrojne prolaznike.

Odlukom je obuhvaćen i Asad Agović (20) koji se zbog dvije ubodne rane u predjelu leđa i dalje nalazi u barskoj bolnici, srećom van životne opasnosti. Još nije utvrđeno ko mu je nanio ubodne rane.

U popodnevnim satima, učesnici tuče, svi iz Bara, biće saslušani u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, a nakon ljekarske odluke o povredama, moguće je da se u ovaj slučaj uključi i viši tužilac iz Podgorice.

Mimo Agovića, svi ostali učesnici tuče su zadobili lakše tjelesne povrede.

U grupi mladića koja je napadnuta ispred lokala "Lazaro" oko 20:15, pored Agovića bili su još i Vladimir Vukić (29), M.V. (17) i Z.V. (18), a svi ovi mladići prema navodima istražnih organa do sada nisu imali problema sa zakonom.

Na njih je, prema istim navodima, sa druge strane ulice nasrnula grupa lica, svi u policijskoj evidenciji, u kojoj su bili N.B. (17), Slaven Budimić (29), O.B. (18), Jovo Božović (20), Đ.B. (18), L.L. (18) koji je zbog povreda glave zadržan u bolnici, te D.P. (17).

Povod za tuču, pokazuju prvi rezultati istrage, "bio je verbalni sukob ove dvije grupe koji se desio noć prije".

Bonus video: