"Dnevnica" obara rekorde: Zlatna lavica Majda novi humani heroj emisije

Majda je bila na visini zadatka. Šampionski, hrabro, vjerujući u čuda. Njena želja da pomogne, odvela ju je u nekoliko potpuno nepoznatih profesija
225 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 04.05.2016. 11:45h

U dvadesetdrugoj epizodi Dnevnice "zlatna lavica" Majda Mehmedović, našla se u ulozi novog humanog heroja ove emisije.

U svom rodnom gradu Baru Majda potvrđuje šampionski mentalitet, a tome dodaje i humanost, požrtvovanost, prijateljski odnos, poštovanje prema poslovima …

Tokom jednog dana, prema pravilima emisije, Majda je radila nekoliko poslova da bi zaradila novac za porodicu udovice Čobić i njeno dvoje djece.

Nemaština i nemogućnost zaposlenja su dovoljni razlozi da život u baraci u Starom Baru, za ovu mladu ženu bude dovoljno težak. No sudbina je uz nju vezala i porodičnu tragediju, koja je ovu hrabru ženu ostavila u iskušenju da sama podiže dvoje djece.

A Majda je bila na visini zadatka. Šampionski, hrabro, vjerujući u čuda. Njena želja da pomogne, odvela ju je u nekoliko potpuno nepoznatih profesija.

„Kako se, uz niz nepredviđenih situacija, Majda snašla u tim ulogama procijenjivaće gledaoci večeras u 20 časova, a mi iz produkcije zasigurno znamo da taj dan nije bio lak čak ni djevojci lavljeg srca“, kroz osmjeh je prokomentarisaoVladan Otašević, "...ali je to cijena koju smo svi, naročito Majda, rado platili za osmjeh Elmine porodice".

Nevjerovatnu humanu misiju Majde Mehmedović gledajte večeras u 20.00 sati u emisiji Dnevnica, samo na TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: