Bez granica: Kako bi prelazna vlada mogla učiniti da izbori budu korektniji?

Možete pogledati i razgovor sa poslanikom SDP-a Džavidom Šabovićem, osobenom ličnošću na crnogorskoj političkoj sceni, nerijetko konfrontiranim i sa stavovima vlastite partije. Šta on misli o činjenici da SDP nije potpisala sporazum o nekoaliranju sa DPS-om?
2 komentar(a)
Bez granica, Foto: TV Vijesti screenshot
Bez granica, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 02.05.2016. 10:57h

U večerašnjem magazinu Bez granica, pored istraživanja sudbine nikšićke deponije smeća i opstanka vlasti u Plavu, koju sa Bošnjačkom strankom čini i sa vlasti poslednjih mjeseci "klizajući" SDP.

Možete pogledati i razgovor sa poslanikom SDP-a Džavidom Šabovićem, osobenom ličnošću na crnogorskoj političkoj sceni, nerijetko konfrontiranim i sa stavovima vlastite partije. Šta on misli o činjenici da SDP nije potpisala sporazum o nekoaliranju sa DPS-om? Kako bi prelazna vlada mogla učiniti da izbori budu korektniji? Zašto dio DF-a "radi" za Mila Đukanovića, ali i o mogućnosti da njegova partija i pored teških riječi zbog "viših interesa" još jednom uđe u koaliciju sa DPS.

U magazinu u 20 časova još i priča o našim sujetama na primjeru jedne ograde na putu u pljevaljskom selu Ljutići. Tu je i junak magazina Ramo poljoprivrednik, što traži zaostali dug za mlijeko isporučeno mljekari prije devet godina. Ovaj put, pored novca za mlijeko, on traži i svoju zagubljenu partijsku knjižicu... Gledajmo se!

Emisija autora Seada Sadikovića je magazin u kojem se, kako kaže autor, „narod pita“. Ekipa ove emisije stiže do ljudi koji se, uglavnom, do sada nijesu pojavljivali u medijima, otkrivajući kroz njihove životne priče, naličje života i kako se aktuelna situacija u Crnoj Gori odražava na život „običnog“ čovjeka.

Magazin Bez granica, ponedeljkom od 20 sati, samo na Televiziji Vijesti.

Bonus video: