Donja Sutvara: Ubijen Vuk Begović

435 pregleda 0 komentar(a)
Pištolj, Foto: Shutterstock.com
Pištolj, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 02.05.2016. 14:58h

Novljanin Vuk Begović (22) ubijen je u pucnjavi koja se sinoc oko 22 sata dogodila u mjestu Donja Sutvara kod Radanovića.

Teške tjelesne povrede je zadobio Željko Perović (55), a iz policije je saopšteno da je uhapšen njegov sin Davor Perović (31).

Kako Skala radio nezvanično saznaje Begović, koji je imao poslovni odnos sa Davorom Perovićem, ga je pozvao telefonom i kazao da će doći da ga likvidira.

Kada je Begović došao ispred njegove kuće izašao je Davorov otac Željko Perović na kojeg je Begović pucao i ranio ga u ruku. Nakon toga je došlo do pucnjave između Vuka i Davora, u kojoj je poginuo Vuk Begović. Policija je pronašla pištolj iz kojeg je pucao Davor Perović koji je nakon negiranja ipak priznao policiji da je pucao. Vuk Begović je i ranije bio poznat policiji, jer mu je u više navrata oduziman pištolj, puška i automobil tokom prošle godine. Željko Perović je prebačen u bolnicu, a tijelo Begovića je poslato na obdukciju u Klinički centar CG, koja će dati odgovor da li se radi o samoubistvu ili ubistvu Begovića, piše Skala radio.

Perović je po nalogu više državne tužiteljke priveden i određen mu je pritvor zbog krivičnog djela ubistva, kako se pretpostavlja.

Bonus video: