Brajović: Društvo smo koje je bogato zahvaljujući različitostima, koje ne smiju biti osnov podjela

"brinući jedni za druge istovremeno brinemo za našu zajednicu, našu državu Crnu Goru i unapređujemo međusobnu saradnju i prijateljske odnose", istakao je Brajović
5 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 30.04.2016. 09:41h

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović čestitao je pravoslvnim vjernicma Vaskrs.

"U ime Socijaldemokrata Crne Gore i u svoje ime, koristim priliku da svim pravoslavnim vjernicima čestitam veliki hrišćanski praznik Vaskrs, . Njegujući duh praštanja, pomirenja i tolerancije, istovremeno nastavljamo da gradimo društvo utemeljno na kulturi dijaloga i poštovanja. Društvo smo koje je bogato upravo zahvaljujući obilju različitosti koje nijesu i nikada ne smiju biti osnov podjela", istakao je Brajović.

Dodao je da brinući jedni za druge istovremeno brinemo za našu zajednicu, našu državu Crnu Goru i unapređujemo međusobnu saradnju i prijateljske odnose.

"Stoga, neka univerzalne hrišćanske i ljudske vrijednosti i poruke mira budu nit koja će nas povezivati. Iskreno vam želim da ovaj i sve naredne dane provedete u sreći i blagostanju sa porodicom, prijateljima i svim dragim ljudima. Još jednom, srdačno vam čestitam praznik Vaskrs", navodi se u čestitki Brajovića.

Bonus video: