Luka Bar želi da stavi tačku na sedmu titulu

82 pregleda 0 komentar(a)
Rudar - Luka Bar, Foto: MIKO
Rudar - Luka Bar, Foto: MIKO
Ažurirano: 29.04.2016. 09:47h

Sa svih 18 pobjeda u ligaškom dijelu, te po dvije u polufinalu i finalu plej-ofa (sve četiri maksimalne), u isto toliko mečeva, bilo bi pravo sportsko čudo da odbojkašice Luke Bar večeras pred svojim navijačima ne upišu i treći trijumf protiv Rudara u finalnoj seriji i ovjere četvrtu uzastopnu titulu, sedmu ukupno u klupskoj istoriji.

"Očekujem dobru igru sa manje oscilacija u našoj igri u odnosu na utakmicu u Pljevljima. Nadam se da ćemo utakmicu u Baru riješiti u našu korist i osvojiti titulu pred našim navijačima", rekao je trener Luke Bar, Vladimir Milačić.

Luka Bar je četiri puta do sada do titule došla sa 3:0 u finalnoj seriji, tri puta u prethodne tri godine, čime je potvrdila dominaciju u zemlji.

Samo jednom Baranke nijesu nakon vođstva od 2:0 u pobjedama završile posao u trećem meču – u sezoni 2008/2009, upravo proriv Rudara, jer su Pljevljanke dobile treći meč. Da li će se istorija ponoviti, znaće se večeras...

"Teško je bilo šta obećavati pred meč u Baru, poslije dvije izgubljene utakmice. U u Pljevljima smo pružili bolju igru, dostojnu finala, ali nismo imali snage da riješimo setove u našu korist. Nadam se da će za treći meč dodatni motiv biti i prenos utakmice", kazala je trener Rudara, Nataša Marković.

Večerašnja utakmica u “Topolici” počinje u 18 sati (TV prenos na RTCG).

Bonus video: