Nikšić: Uhapšeni maloljetnici, osumnjičeni da su ukrali auto, cigarete, slatkiše, sokove

A. K., S. M. i F. V. su osumnjičeni da su 5. aprila ove godine provalili u prostorije O. Š. “Luka Simonović” i iz kabineta muzičke nastave ukrali računar i projektor, a iz školskog bifea izvjesnu količinu slatkiša i sokova
81 pregleda 2 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 26.04.2016. 12:09h

Nikšićka policija uhapsila je šesnaestogodišnjake S. M. , F. V. i Đ. V., kao i godinu starijeg A. K. zbog sumnje da su počinili više provalnih krađa u užem dijelu grada.

A. K. i Đ.V. su osumnjičeni da su u oktobru prošle godine provalili u objekat "Roda – Pivnica" i ukrali veću količinu raznih vrsta cigareta, kao i da su 23.marta ove godine, zajedno sa S. M. i F. V., provalili u isti trgovinski objekat i opet uzeli veću količinu cigareta. Pet dana kasnije F. V. i A. K. su u večernjim satima ispred bivše fabrike "Radoje Dakić" u Podgorici uzeli vozilo marke "pežo 106" hercegnovskih registarskih oznaka, dovezli se do Nikšića nakon čega su ukradeno vozilo sakrili u korito rijeke Gračanice gdje ga je policija i pronašla.

A. K., S. M. i F. V. su osumnjičeni da su 5. aprila ove godine provalili u prostorije O. Š. “Luka Simonović” i iz kabineta muzičke nastave ukrali računar i projektor, a iz školskog bifea izvjesnu količinu slatkiša i sokova.

Nikšićka policija je protiv sugrađana Žarka Guzine (46) i Radomana Mijuškovića (53) podnijela krivične prijave zbog sumnje da su sa Doma revolucije ukrali dva vakumska stakla, dok je Marko Pavićević (24), iz Danilovgrada osumnjičen da je iz objekta "Naš diskont" ukrao skupocjeno alkoholno piće.

Bonus video: