Underhillfest: Konkurs do osmog maja

Nagrade festivala su Maslačak u međunarodnoj i regionalnoj selekciji, a gosti festivala su priznati umjetnici čiji filmovi su u takmičarskoj selekciji
0 komentar(a)
UnderhillFest, Foto: UnderhillFest
UnderhillFest, Foto: UnderhillFest
Ažurirano: 26.04.2016. 11:31h

Sedmo izdanje Međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma UnderhillFest biće održano početkom juna 2016, a svi talentovani stvaraoci iz regiona i Crne Gore mogu da prijave svoja ostvarenja do nedjelje, osmog maja.

Aplikacije zajedno sa propozicijama konkursa svi zainteresovani mogu da nađu na Facebook stranici UnderhillFesta www.facebook.com/underhill.fest

“UnderhillFest je tokom ovih godina prikazivao najbitnija dokumentarna ostvarenja, dobitnike velikih priznanja, ali i otkrivao i davao podršku regionalnim i lokalnim autorima. Ugostili smo autore iz Francuske, Njemačke, Holandije, Španije i svih zemalja iz regiona. Underhillfest je open air koncepta i održava se na nekoliko lokacija u gradu. Za sedam godine postojanja dokazao je da je crnogorska publika veoma zainteresovana za svijet kreativnih dokumentarnih filmova, za ono što žele i imaju da kažu autori koji stvarnost vide na njima svojstven način”, kazao je PR UnderhillFesta Miroslav Minić.

Nagrade festivala su Maslačak u međunarodnoj i regionalnoj selekciji, a gosti festivala su priznati umjetnici čiji filmovi su u takmičarskoj selekciji.

Bonus video: