Punim gasom kroz "Dnevnicu": Asanović pomaže porodici

Goran je sa posvećenošću sportiste, krajnjom koncentracijom profesionalnog automobiliste i šarmom gradskog šmekera prošao “punim gasom” kroz sve zadatke
444 pregleda 2 komentar(a)
Goran Asanović, Foto: Screenshot (YouTube)
Goran Asanović, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 25.04.2016. 17:39h

U 21. epizodi emisije Dnevnica, gost je Goran Asanović, jedno od najznačajnijih imena istorije crnogorskog auto-moto sporta.

Pomagao je porodici nezaposlene visokoobrazovane žene, koja uprkos svom znanju, sa sinovima živi na ivici ekstremnog siromaštva.

Goran je sa posvećenošću sportiste, krajnjom koncentracijom profesionalnog automobiliste i šarmom gradskog šmekera prošao “punim gasom” kroz sve zadatke. A oni nijesu bili laki!

Tražila se preciznost u rukovanju dijamantskim sječivom, snaga među građevinskim materijalom, snalažljivost u prodaji, i krajnja izdržljivost na radnom mjestu koje je jedan od najvećih izazova snimanih u okviru Dnevnice.

No, za Gorana nije bilo prepreka.

"I trgovina u Aromi je bila u stilu ovog automobilskog asa. Najbrža do sada! Ali izuzetno uspješna, pa smo kasno u noć u još jedan dom unijeli radost", rekli su iz Fabrike ideja.

Dinamičnu avanturu koju je punim gasom od starta do finiša odvozio ili odradio Goran Asanović, gledajte na televiziji Vijesti, 27. aprila u 20 časova.

Bonus video: