"Crna ruža": Hoće li Baran napokon saznati ko mu je biološka majka?

Hoće li Baran napokon saznati ko mu je biološka majka, saznaćemo u novim nastavcima 4. sezone. Melek ipak ne želi da prihvati sudbinu koju joj drugi nameću i odlučuje se na drastične mjere.
106 pregleda 3 komentar(a)
Crna ruža, Foto: TV Vijesti
Crna ruža, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 20.04.2016. 17:06h

Na kraju treće sezone, Ebru je saznala šokantnu istinu – Baran je njen biološki sin! Na samom početku četvrte sezone, Ebru će nastojati da prihvati tu činjenicu, ali neće joj poći za rukom da prikrije ljutnju. Šta još ukućani sakrivaju od nje? Kakve tajne će tek izaći na vidjelo? Hoće li Baran napokon saznati ko mu je biološka majka, saznaćemo u novim nastavcima 4. sezone. Melek ipak ne želi da prihvati sudbinu koju joj drugi nameću i odlučuje se na drastične mjere.

U novim epizodama nastavlja se i sukob između Kendala i Kenana. Kenan je svojim rukama iskopao grob, misleći da se u njemu nalazi njegova majka Fikrije. Kenan je izvan sebe od ljutnje i sve što želi je da Kendalu zada konačni udarac i dag a zauvijek porazi. Hoće li Kenan uspjeti u tome, i kakve nove intrige očekuju stanovnike konaka u Halfetiju, saznaćemo u epizodama četvrte sezone koja počinje večeras.

Seriju "Crna ruža" možete pratiti radnim danima u 19.10h, i u repriznim terminima od 10 časova ujutro.

Bonus video: