KPDP: Višnja burno reaguje na Markovo ćutanje o smrtnom slučaju u hotelu i traži razvod

Kada Višnja sazna da je Marko potrošio sav Katin novac, Marko Višnji, Kati i Damiru ispriča sve o smrti u hotelu. Višnji je to previše i traži razvod, a Damir se odlazi obračunati s ocem.
0 komentar(a)
KPDP, Foto: TV Vijesti
KPDP, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 20.04.2016. 12:04h

Nestrpljivi Mile želi „ubrzati“ stvar – vodi Zdenku u berbu divljeg luka želeći da ga ona nađe. Međutim, kada ugleda tijelo, Zdenka pada u nesvijest. Mile je u panici!

Za to vrijeme, Katarina ne pristaje na Svetinu procjenu štete na aparatima, uvidjevši da je pljačka. Sveto odlazi do Marka i prijeti policijom. Marko se uspaniči na sam spomen policije i pristaje na sve zahtjeve. Kada Višnja sazna da je Marko potrošio sav Katin novac, Marko Višnji, Kati i Damiru ispriča sve o smrti u hotelu. Višnji je to previše i traži razvod, a Damir se odlazi obračunati s ocem.

Sveto mora preuzeti sve obveze oko leša jer je nađen na seoskoj livadi. Sveto negoduje, a kada konačno pristane, mrtvacu zazvoni mobilni telefon. Na telefonu je Dario koji, saznavši vijest o smrti, kreće sa ženom u Oštrovac lično preuzeti brigu oko leša.

Seriju "Kud puklo da puklo" možete pratiti radnim danima u 17.35h i u repriznim terminima u 11.05h ujutro.

Bonus video: