Zoran Vukčević u nezaboravnoj avanturi zarađuje veliku ‘’Dnevnicu’’

Izuzetna radna volja i beskrajan šarm koje Zoran posjeduje, učinili su da se jednako dobro snađe u poslovima koji zahtjevaju umjetničku kreativnost, preko onih koji su muškarcima uglavnom potpuno strani, do poslova koji zahtjevaju veliku snagu i umjetnost u baratanju različitim alatima.
84 pregleda 3 komentar(a)
Zoran Vukčević - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Zoran Vukčević - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 20.04.2016. 10:00h

U 20. epizodi emisije Dnevnica umjetnik među frizerima, Zoran Vukčević je radio za devetočlanu porodicu iz Gornjih Bandića. Nepristupačnost terena, udaljenost kuće porodice za koju je radio, problem sa prevozom i transportom, noć, krš, šuma... nijesu bili prepreka da pomoć stigne u ruke onih kojima je potrebna.

Izuzetna radna volja i beskrajan šarm koje Zoran posjeduje, učinili su da se jednako dobro snađe u poslovima koji zahtjevaju umjetničku kreativnost, preko onih koji su muškarcima uglavnom potpuno strani, do poslova koji zahtjevaju veliku snagu i umjetnost u baratanju različitim alatima. Sve je to, od ranog jutra, Zoran začinio svojim osmjehom i ubjeđenjem da je za uspjeh potrebno samo dobra volja i vjera… i malo pjesme!

“Kako sreća može biti sakrivena u jednostavnim stvarima, pokazalo nam je pojavljivanje na setu jednog “transportnog radnika”, neuobičajenog za 21.vijek, na čijim leđima smo uspjeli da ponesemo sve što smo u Aroma marketima kupili.”,kroz osmjeh nam je rekla voditeljka emisije Biljana Savićević.

Odgovor na pitanje “Da li je konačno oboren dosadašnji rekord u zarađivanju dnevnice?” potražite u avanturi koja se prepričava i pogledajte večeras u 20 sati na TV Vijesti.

Bonus video: