DVOSTRUKO UBISTVO

Pljevlja: Ubijeni muž i žena, policija traži Gorana Dragićevića

Nakon što je ubio Radoša, ubica došao u stan bivše supruge, a zatim i u nju ispalio hice iz puške
203 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.04.2019. 19:57h

U Pljevljima su sinoć  oko 21 sat ubijeni Radoš Terzić i njegova supruga Slobodanka.

Policija sumnja da ih je ubio Slobodankin bivši suprug Goran Dragićević, od kojeg se razvela prije 10-ak godina. Do zaključenja lista  policija je još traga za njim. 

Na Terzića je pucano na ulazu u Gradski stadion, a Slobodanka u njihovom stanu u pljevaljskom naselju Varoš.

Ubica je Terzića sačekao ispred ulaza u gradski stadion i na njega ispalio više hitaca, najvjerovatnije iz automatske puške.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Terzić je od zadobijenih rana preminuo  na putu do pljevaljske bolnice.

Isti izvor saopštio je da je u   Terzićevom društvu  bio još jedan muškarac, koji je uspio da pobjegne prije nego što je ubica otvorio vatru.

Nakon što je ubio Radoša,  ubica se zaputio prema stanu bivše supruge i  nedugo zatim i u nju ispalio hice.

Sagovornik “Vijesti” tvrdi da su pogibiji Slobodanke svjedočili njena  kćerka iz prvog i maloljetni sin iz drugog braka.

Nekoliko komšija novinaru “Vijesti”  kazali su da nijesu čuli pucnje, ali ni viku  iz stana u kojem se desila tragedija.

Ispred ulaza u stadion i zgradu, dežurali su pripadnici policije koji novinarima nijesu dozvoljavali da  fotografišu mjesto nesreće.

Oko 23 sata iz stana ubijenih supružnika u pratnji dvojice naoružanih policajaca, rođaci su  izveli  Slobodankinog i Radoševog sina.

Terzić je prije nešto manje od godinu izabran za direktora Centra za sport i rekreaciju u Pljevljima, a njegova supruga radila je u poslovnici T-mobile. 

Galerija