"Od bebe do sebe" premijerno odgirana u Pljevljima

Priča o odrastanju do puberteta i spozaje šta je ljubav, zabavila je publiku, a od početka do kraja nisu prestajali aplauzi
138 pregleda 0 komentar(a)
Od bebe do sebe, predstava
Od bebe do sebe, predstava
Ažurirano: 19.04.2016. 14:28h

U izvođenju Dramskog eksperimetntalnog studija u prepunoj Sali Doma Vojske u Pljevljima održana je premijera dječije predstave "Od bebe do sebe" za koju je scenario napisao Tode Nikoletić.

Nikoletić je i režirao predstavu.

Priča o odrastanju do puberteta i spozaje šta je ljubav, zabavila je publiku, a od početka do kraja nisu prestajali aplauzi. Mladi glumci amateri bili su na profesionalnom nivou. U predstavi su igrali: Anđela Knežević, Ana Vraneš, Emra Hrastovina, Tarik Vejzović, Tajra Katana, Teodora Marjanović, Jelisaveta Leovac, Ivana Milikić, Helena Kostić, Elena Gačević, Sara Peković, Nemanja Tošić, Jovana Kotlaja, Petar Grujić, Ksenija Adžić i Marko Jelovac.

Producent predstave je Slavko Sandić, ton majstor Milan Stanković, majstor svijetla Božidar Čabarkapa, mastor scene Milan Bajčeta, šminka i frizure Senada Durutlić, scenografkinja i kostimografkinja Zorica Bajčeta, dizajn Dragan Paldrimić, koreograf Bojana Bunijevac i muzički urednik Fadil Hadžalić.

Bonus video: