U Danilovgradu pao narkodiler

Danilovgradski policajci i službenici Odsjeka za borbu protiv droge pretresom su pronašli oko 20 grama praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je heroin, mobilni telefon i 910 eura za koje se sumnja da su stečene prodajom droge
214 pregleda 11 komentar(a)
Danilovgrad, heroin, Foto: Jelena Jovanović
Danilovgrad, heroin, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 16.04.2016. 07:22h

Danilovgrađanin Boris Marković (33) uhapšen je juče nakon što je policija u njegovoj kući pronašla oko 20 grama heroina.

Policija vjeruje da je tim hapšenjem prekinula lanac ulične trgovine drogom u Danilovgradu.

Markovićeva kuća, koja se nalazi odmah iza danilovgradske Gimnazije, pretresena je juče oko podneva po nalogu pogoričkog Višeg suda.

Danilovgradski policajci i službenici Odsjeka za borbu protiv droge pretresom su pronašli oko 20 grama praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je heroin, mobilni telefon i 910 eura za koje se sumnja da su stečene prodajom droge.

“O događaju je obaviješten VDT u Podgorici koji je naložio da se B. M. liši slobode i da mu se privede na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopšteno je juče iz Uprave policije.

Markoviću je juče nakon saslušanja u podgoričkom Višem tužilaštvu određen pritvor.

Iz Uprave policije juče je saopšteno da su osim u Danilovgradu, heroin zaplijenili i na magistralnom putu Cetinje - Podgorica kontrolom “megana”, podgoričkih registarskih oznaka.

“Pregledom lica i vozila kod suvozača S. M. (27) iz Podgorice pronađeno je i oduzeto oko 13 grama praškaste materije braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin”, saopšteno je iz UP.

Bonus video: