"Crna ruža": Kraj treće sezone donosi rasplete, ali i otkrivanje istina

Iako su producenti planirali da serija završi nakon treće sezone, nakog ogromnog uspjeha u Turskoj, u toku je prikazivanje i snimanje 4. sezone u kojoj je planirano oko 110 epizoda.
735 pregleda 0 komentar(a)
Crna ruža
Crna ruža
Ažurirano: 14.04.2016. 15:02h

Serija koja se prikazuje više od godinu dana, postigla je ogroman uspjeh i postala najgledaniji serijski program na TV Vijesti. U ustaljenom terminu od 19.10h radnima danima svaku epizodu prati preko 60.000 gledalaca.

Iako su producenti planirali da serija završi nakon treće sezone, nakog ogromnog uspjeha u Turskoj, u toku je prikazivanje i snimanje 4. sezone u kojoj je planirano oko 110 epizoda.

Sa istim uspjehom serija se prikazuje i u zemljama u regionu gdje je na vodećim tv stanicama bilježila najbolje rejtinge u udarnim terminima.

Na programu TV Vijesti uskoro počinje emitovanje 4. sezone. Posljednje epizode treće sezone donose brojne rasplete ali i otkrivanje nekih istina.

Seriju čija se radnja odvija u Halfetiju kraj Šanliurfe, priču o dva zaraćena brata i ženi koja s otkrivenom istinom mora nastaviti svoj život od prvog nastavka pridobila je svoju publiku. Priča o borbi sa lažima iz prošlosti, suočavanjem s najdubljim strahovima, svakodnevnim nastojanjima da se pobijede sve prepreke i smogne krenuti iz početka.

Ece Uslu kao Ebru, Mert Yazıcıoğlu kao Baran, Yavuz Bingöl kao Firat, Mesut Akusta kao Kendal, Şerif Sezer kao majka Kadrije samo su neka od renomiranih imena glumačke postave koji su gledaocima TV Vijesti predstavili jednu predivnu priču o borbi za istinu, dostojanstvo i čast.

Glavna junakinja – Ece Uslu

Crna ruža nije prva serija u kojoj su naši gledaoci mogli da gledaju Ece Uslu, koja se našla u glavnoj ulozi kao Ebru Sezgin Šamverdi. Prije nekoliko godina crnogorska publika pratila je na TV Vijesti u ulozi Lale iz serije Suze Bosfora. Iako je od snimanja serije “Suze Bospora” prošlo već osam godina, glumici je Lale i danas jedna od najdražih junakinja koje je odglumila u dugogodišnjoj uspješnoj karijeri.

Prvu ulogu Ece je imala 1989. u seriji “İz Peşinde” , dvije godine poslije snimila je prvi film “Ah Gardaşım”, a pred kamerama je debitovala kao beba od nekoliko mjeseci. Roditelji su je prijavili na tekmičenje za najljepšu bebu u lokalnim novinama u rodnom Izmiru, a Ece je osvojila drugo mjesto. U osnovnoj školi obožavala je ples, posebno balet, a modni agenti su je već u srednjoj školi uveli u svijet mode.

Velika prekretnica u njenom životu uslijedila je nakon što se sa majkom u toku srednje škole preselila u Istanbul i postala član pozorišta.

Iako se ne boji starenja, Ece kaže da se na pragu 40. rođendana vratila staroj ljubavi, sportu. Nastoji da trči, vozi bicikl i pliva, ali zbog prenatrpanog rasporeda na poslu ne može uvijek biti dosljedna. Kad je svlada umor, voli da otputuje u omiljeno odmaralište, uživati u masažama, sauni i kozmetičkim tretmanima.

Sklona je i promjenama frizure, i to ekstremnima, pa je tako svoju dugu kosu potpuno skratila i posvijetljela. Njene, za turske prilike, modne eskapade bile su sve do prije nekoliko godina, jedini materijal koji je Ece servirala medijima. Ali onda je uslijedila drama. U septembru 2014. i službeno se razvela od Murata Saraçoğlua, inače reditelja “Crne ruže” s kojim ima sina Gamzea. Starateljstvo nad maloljetnim sinom pripalo je Uslu a zbog čega se raspao njihov brak, nikad nisu otkrili. Ipak, očigledno su našli zajednički jezik i nakon razvoda, jer Uslu je i dalje u “Crnoj ruži”, a Murat je i dalje režira.

Novu sezonu serije ''Crna ruža'' pratite od srijede u starom terminu, odmah poslije glavne informativne emisije Vijesti u pola 7, od 19.10h, samo na TV vijesti.

Bonus video: