Krgović: O Bahović i OSP Bijelo Polje imam izuzetno mišljenje

"Moja izjava se odnosila na odluku generalnog sekretara SSCG Duška Zarubice, koji je uručivanjem otkaza meni i kolegama drugih povjereništava, kao i zaključenjem radne knjižice postupio nezakonito"
50 pregleda 0 komentar(a)
Bogdan Krgović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Bogdan Krgović, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 12.04.2016. 09:18h

Bivši predsjednik Opštinskog sindikalnog povjereništa Bogdan Krgović reagovao je na demant radnice stručne službe OSP Bijelo Polje Sadije Bahović objavljen juče, pod nazivom "Sindikalno povjereništvo Bijelo Polje radi i radnici se obraćaju za pomoć".

Krgović je istakao da se njegova izjava nije odnosila na rad koleginice Bahović i OSP Bijelo Polje, o čijem radu ima izuzetno mišljenje, jer ona obavlja posao stručno i kvalitetno.

"Moja izjava se odnosila na odluku generalnog sekretara SSCG Duška Zarubice, koji je uručivanjem otkaza meni i kolegama drugih povjereništava, kao i zaključenjem radne knjižice postupio nezakonito. Zarubica me je na ovaj način izbacio na ulicu bez ikakvog primanja i ugrozio materijalni i socijalni položaj, pa se zato postavlja pitanje kako takav čovjek može da štiti prava i interese radnika u Crnoj Gori kad na ovaj način krši prava svojih kolega koji su godinama radili u SSCG i u interesu radnika", naveo je Krgović u demantu.

Bonus video: