Zef Bato Dedivanović u novoj ‘’Dnevnici’’

Iako odavno u zasluženoj penziji, nije mu bilo teško da se vrati u dane kada se radilo i zarađivalo. Iako ga snaga ne služi kao nekada, čika Bato se oslonio na iskustvo i šarm.
517 pregleda 3 komentar(a)
Zef - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Zef - Dnevnica, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 12.04.2016. 09:51h

U devetnaestoj epizodi emisije "Dnevnica" Zef Bato Dedivanović uprkos osmoj deceniji koju uveliko gazi, zaradio je dnevnicu za četvoročlanu porodicu Memčević iz Gornjih Rogama.

“Sa Zefom smo se našli simbolično kod Sat kule, mjestu gdje radni dan počinju brojni nadničari, samo što tog jutra među njih u red staje i jedan koji nije baš u godinama kada bi mu neko prepustio krampu i lopatu u ruke. Međutim, godine i usporen hod za njega nijesu bili prepreka da i posljednje atome snage iskoristi kako bi radio i prikupio neophodnu pomoć", rekao nam je Vladan Otašević autor emisije.

Iako odavno u zasluženoj penziji, nije mu bilo teško da se vrati u dane kada se radilo i zarađivalo. Iako ga snaga ne služi kao nekada, čika Bato se oslonio na iskustvo i šarm. A poseban adut u rukavu mu je smisao za humor koji ga ne izdaje ni u osmoj deceniji. Radio je poslove koji su iziskivali više vještine komunikacije nego fizičke snage. A u komunikaciji Zef Bato Dedivanović je virtuoz.

Uz prijatelje emisije, na čelu sa Aroma marketima, koji su sa puno naklonosti dočekali glavnog aktera Dnevnice, "čika Joksim" se snašao da zaradi novac i pomogne porodici kojoj je materijalna pomoć neophodna.

Kako je to uradio pogledajte u srijedu 13.aprila u 20 sati na TV Vijesti.

Bonus video: