Uskoro na TV Vijesti: Nova sezona najgledanije serije u regionu

Uzbudljiva radnja, humoristični dijalozi, savršeno uigrana ekipa recept je za uspjeh ove serije čije popularne junake pratimo i u novoj sezoni, uz poneko i novo lice koje će dodatno začiniti radnju serije
484 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2016. 15:10h

Nakon tromjesečne pauze na male ekrane vraća se hrvatska komedija ‘’Kud puklo da puklo’’. Već sa prvom sezonom fenomenalna glumačka ekipa se proslavila u cijelom regionu a tokom 2015. ’’Kud puklo da puklo’’ bila je najgledanija regionalna serija.

Uzbudljiva radnja, humoristični dijalozi, savršeno uigrana ekipa recept je za uspjeh ove serije čije popularne junake pratimo i u novoj sezoni, uz poneko i novo lice koje će dodatno začiniti radnju serije.

Prva sezona imala je srećan kraj. Unuci su uspjeli da osvoje nasljedstvo I spasu selo od izvršitelja, a ostatak novca ulože u izgradnju seoskog hotela.

Dok traje ceremonija otvaranja hotela, u selo se vraća nepoznati muškarac – mafijaš Stanislav (Ranko Zidarić) u potrazi za svojim dijamantima, ali zbog nesrećnih i komičnih okolnosti on strada u hotelu.

Dario (Vladimir Posavec Tušek), njegov računovođa, dolazi u potragu za njim i dijamantima i nema izbora osim da se naseli sa svojom porodicom u Oštrovcu i pokuša da dođe do zakopanog blaga. Kad izludi od propalih pokušaja potrage za dijamantima, da bi prikrio svoj identitet, Dario odlučuje da se bavi poljoprivredom.

Vremenom otkrije da u tome uživa i da je u tome poprilično uspješan. Kroz rad na zemlji, on se zbližava sa svojim kćerima (Tina i Sara), i sve manje misli na dijamante.

Nezadovoljna činjenicom da je njen suprug odustao od potrage za blagom, Miranda (Jelena Perčin) ostavlja Darija. I dok se Dario zbližava s Ane (Barbara Vicković) i uživa u životu daleko od grada, u Oštrovac se, u opasnom društvu, vraća Miranda, odlučna pronaći dijamante.

Katarina (Mirna Medaković) i Damir (Momčilo Otašević) žive u Đurinoj kući, nedaleko od Mileta (Milan Štrljić) i Zdenke (Suzana Nikolić) koji su im stalno za vratom. Dvije porodice ubrzo počinju izluđivati jedna drugu, pojavljuje se niz humorističnih generacijskih i karakternih porodičnih nesuglasica.

Od novih likova upoznaćemo i seoskog policajca Matu (Petar Burić), Darijeve kćerke Tinu (Monika Mihajlović) i Saru (Kaća Rožmarić), kao i brojne druge likove koji će život u Oštrovcu učiniti vrlo živopisnim i zabavnim.

Uloge: Vladimir Posavec Tušek, Jelena Perčin, Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Janko Popović Volarić, Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Žarko Radić, Ivan Herceg, Sanja Vejnović, Petar Burić, Monika Mihajlović, Katja Rožmarić, Ecija Ojdanić, Tijana Pečenčić, Jagoda Kumrić, Asim Ugljen,...

Režija: Kristijan Milić, Ivan Pavličić, Stanislav Tomić i Robert Orhel. Autor: Vlado Bulić i Mirna Miličić

Galerija

Bonus video: