Mustafa ponovo u zatvoru

Mustafa, koji se u policijskoj evidenciji vodi kao počinilac više desetina krivičnih djela, 6. aprila priveden je u Područni organ za prekršaje u Baru jer mu je barska policija na teret stavila prekršajnu prijavu za fizički napad
847 pregleda 17 komentar(a)
lisice, Foto: Upravapolicije.com
lisice, Foto: Upravapolicije.com
Ažurirano: 10.04.2016. 16:46h

Baranin Edmond Mustafa (21) ponovo je uhapšen, a tužilac mu je odredio zadržavanje u policiji do 48 časova.

Do novog hapšenja Mustafe došlo je nakon što je Almir Jahović u CB Bar prijavio da mu je kod Diskonta "Laković" Mustafa prepriječio put vozilom i prijetio mu.

Po naređenju dežurnog tužioca, Mustafa je potom zadržan zbog izvršenog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, a vozilo mu je isključeno iz saobraćaja.

Mustafa, koji se u policijskoj evidenciji vodi kao počinilac više desetina krivičnih djela, 6. aprila priveden je u Područni organ za prekršaje u Baru jer mu je barska policija na teret stavila prekršajnu prijavu za fizički napad.

Dva dana prije toga, Mustafa je bio priveden u CB Bar zbog fizičkog napada na jedno lice u Baru, a tužilac se tada izjasnio da u tom djelu nema elemenata krivičnog djela, pa ga je barska policija u srijedu procesuirala za prekršaj.

Mustafa i Zijad Nurković (21), takođe iz Bara, uhapšeni su 21. marta u Podgorici, zbog sumnje da su nosili oružje ispred zgrade podgoričkog Višeg suda, ali, podgorički osnovni tužilac ih je nakon saslušanja pustio na slobodu.

Bonus video: