Crnogorski umjetnici nastupili na Kipru

Kiparskoj publici i crnogorskoj dijaspori predstavili su se naši umjetnici više generacija -“Duo Classico” u sastavu mr Duo Dina Desančić, violina, i Safet Drljan, harmonika, Sara Vujošević, Slobodan Marunović i Šukrija Žuti Serhatlić, a voditelj je bio Mićo Miranović
188 pregleda 0 komentar(a)
umjetnici, Bar, Foto: Privatna arhiva
umjetnici, Bar, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 12.11.2018. 14:29h

U organizaciji Centra za očuvanje i razvoj kulture manjina Crne Gore (CEKUM), u sklopu Dana crnogorske kulture na Kipru, u Limasolu je održan koncert "Art mix Montenegro”.

Kiparskoj publici i crnogorskoj dijaspori predstavili su se naši umjetnici više generacija -“Duo Classico” u sastavu mr Duo Dina Desančić, violina, i Safet Drljan, harmonika, Sara Vujošević, Slobodan Marunović i Šukrija Žuti Serhatlić, a voditelj je bio Mićo Miranović.

U programu koncerta bili su klasična muzika, crnogorske izvorne narodne pjesme i porezija. Naše umjetnike su dočekali, i u publici bili, i počasni konzul Crne Gore u Kipru Mavrelis Hristos i čelnici Udruženje Crnogoraca i prijatelja Crne Gore na Kipru Vanja Popović, Srećko Gvozdenović i Olivera Zonić.

Bonus video: