Uhapšen Zoran Pajović: Osumnjičen da je slomio nos sinu advokata Bojića

Maloljetnom B.B. je medicinska pomoć pružena u jednoj privatnoj zdravstvenoj ustanovi, gdje je ljekar konstatovao povrede
388 pregleda 41 komentar(a)
Vladan Bojić, Foto: Luka Zeković
Vladan Bojić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.04.2016. 17:19h

Podgorička policija uhapsila je danas Zorana Pajovića (34) iz Podgorice, zbog sumnje da je u nedjelju fizički napao i udario dječaka B.B. (12) - sina advokata Vladana Bojića.

Pajović je juče saslušan, a prema nezvaničnim saznanjima, u policiji su juče bili supruga i sin advokata koji su prepoznali napadača.

"Kako se sumnja, Z.P. je 3. aprila 2016. godine oko 15 časova u ulici Cetinjska u naselju City kvart u Podgorici, nakon kraće svađe između njegovog maloljetnog sina i maloljetnog B.B, fizički nasrnuo na B.B. prilikom čega mu je nanio tešku tjelesnu povredu – lom nosa sa dislokacijom", naovdi se u saopštenju MUP-a.

Maloljetnom B.B. je medicinska pomoć pružena u jednoj privatnoj zdravstvenoj ustanovi, gdje je ljekar konstatovao povrede.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo.

"Osumnjičeni Z.P. će, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično, uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave biti priveden nadležnom tužiocu na dalju nadležnost", kazali su iz MUP-a.

Bonus video: